Angelli Crema De Whisky

★★★★☆

Daca sunteti in cautare de angelli crema de whisky, sunteti in locul cel mai potrivit. Am selectat doar produsele cu cea mai buna calitate si cel mai mic pret din toate produsele existente. Grabeste-te pana nu se termina.

Top 6 - Cele mai bune produse

👉 Vezi pe toate 👈

Este rentabil să folosiți angelli crema de whisky?

Angelli crema de whisky este marea natură pentru cei care se bucură de whisky. Este fin și aromat cu o sare delicioasă. Fără îndoială, este pur și simplu perfect pentru toți cei care doresc să se bucure de sufletul solid și să nu treacă prea departe de întreaga lor selecție de preț.

Cum utilizez angelli crema de whisky?

Dacă sunteți la cumpărături pentru o soluție delicioasă pentru a adăuga o nouă aromă de tequila meselor dumneavoastra, aceasta este o nouă alternativă perfectă! Este o formulă simplă care folosește loțiune cumpărată din magazin și puțin whisky și este chiar grozavă pentru orice sărbătoare.

Pentru a face, veți avea nevoie de:

1 cană smântână cumpărată din magazin.

1 lingura de whisky Angelli.

1/2 lingurita de sodiu.

1/4 linguriță de piper negru.

1/4 cană de zahăr.

.5 cani de făină universală.

.5 lingurite de praf de copt.

.5 cană de lapte.

1/2 cană de ulei esențial vegetal.

Șoser înghețat de 0,5 pahare.

1/2 cană de zaharuri albe.

0,5 cană de zaharuri negre.

.5 sirop gros cu vârf de ciocan de sticlă.

1/2 pahar de sirop gros de arțar.

0,5 oală de apă normală.

1/4 pahar de patrunjel nou tocat.

0,25 cană de cimbru proaspăt feliat.

0,25 cană de rozmarin nou tocat.

1/4 cană de salvie proaspătă feliată

.25 cană tocate răcoritoare răcoritoare.

1/4 cană coriandru proaspăt tocat.

Într-un castron de canal, amestecați smântână, rom Angelli, sare, piper negru, bomboane, făină, praf de copt, lapte integral, ulei de motor vegetal, unt, bomboane albe, dulciurile mai închise la culoare, siropul vâscos de la degetele de ciocan, siropul de nucă, apă de băut., patrunjel, cimbru, rozmarin, salvie, mare, coriandru.

Amestecați tot pătrunjelul și lăsați amestecul să stea la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore, sau chiar până când crema se îngroașă.

Lucrați în, pe clătite, într-o salată sau ca topping pentru o loțiune de înghețată.

Au nevoie de îngrijire angelli crema de whisky?

Ori de câte ori vine vorba de cremă de whisky, trebuie să-i mențineți calitatea înaltă. Dacă nu o faci, s-ar putea strica rapid și deveni necomestibil. Iată câteva metode simple de a realiza acest lucru:

Păstrează-ți crema la frigider.

Când nu este folosit, păstrați unguentul la rece. Acest lucru va preveni creșterea bacteriilor și, de asemenea, vă va face gura apă la o loțiune specială foarte bine.

Utilizați cantitatea corectă de loțiune.

Va trebui să folosiți aproximativ o treime cu crema pentru fiecare băutură. Acest lucru poate asigura că băutura are un gust bun și chiar și loțiunea nu este copleșită.

Lucrați cu ritm.

De fiecare dată când prepari acea loțiune, trebuie să folosești un nou ritm. Acest lucru va ajuta la producerea unei suprafețe netede și a unei arome mult mai consistente.

Care este durata normală de funcționare la angelli crema de whisky?

Nu puteți găsi un răspuns definitiv la această întrebare, deoarece durata de viață a butoiului de bourbon este foarte reglabilă, dar cel puțin, ar trebui să fie blocată într-un fel de loc răcoros și întunecat.

Poate fi un whisky delicios care poate fi făcut dintr-un nou amestec de deget de ciocan, secară împreună cu cidru de mere. Whisky-ul poate fi curat și are un nou fler fructat. Crema are aroma specială, bogată, care este perfectă pentru orice ocazie specială.

Angelli crema de whisky este cu adevărat un nou rom creat pur și simplu de John Angelli în cooperare cu Four Roses Bourbon. Whisky-ul este făcut dintr-un fel de caracter pe bază de porumb, sirop gros de nuci, plus zahăr brun, care este îmbuteliat într-o sticlă maro foarte tulbure, care are un design alb equin și spalier.

Recomandam sa vezi

Accepti cookies? Citeste mai mult